M’estan donant pel cul. Avui dematà he trobat un mail de’n Benjamà Villoslada que intentava posar-se en contacte amb mi. El seu blog ja parlava d’aquest web.
Tot ve arrel d’un troç de codi que hi havia a l’Ãndex de la plantilla del Wordpress i que jo no hi he posat. Aquest puta codi invisible, pel qual en Ricardo Galli troba que m’han de tallar els collons, redireccionava aleatòriament a altres webs com http://xepxaxmxsu.biz/dl/adv647.php
Ses quatre rates que llegiu aquest blog tal vegada recordareu la pana de fa une setmanes. No va ser altre cosa que un atac a tots els arxius Ãndex de las plantilles del wordpress. També va afectar a un CMS Joomla de proves que va començar a direccionar a una Stripper de nom Laura.
Vaig recuperar el blog de mala manera, tant que no me’n vaig adonar que hi hagués aquest iframe de badware.

I jo deman, cualcú pot pensar que tenc motius per posar-lo a conciència?
ACTUALITZACIÓ:
Per treure els avisos de lloc insegur del Google m’he hagut de donar d’alta als Webmaster Tools, després pujar un arxiu al servidor per a que puguin fer el tracking (això per no afegir un tag a totes les pà gines). Després del check m’he hagut de posar en contacte amb Stopbadware i dir-los que jurava sobre la BÃblia que havia tret el badware per a que em responguessin que tenen molta feina i que la meva petició l’han posada al cul de la llista. Fins quan?
Per cert, vist lo vist no pujaré cap altre plugin ni afegitó al wordpress, no es veuen els videos ni certs continguts des de la pana però m’estic plantejant cercar un altre gestor de blog (tal vegada el Blogger :D:D:D:D)



