<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	>
<channel>
	<title>Comentaris a: Alerta amb les consultes de dominis</title>
	<atom:link href="http://www.mestremestre.com/2008/01/11/alerta-amb-les-consultes-de-dominis/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.mestremestre.com/2008/01/11/alerta-amb-les-consultes-de-dominis</link>
	<description>El web i internet des d'una altra perspectiva</description>
	<pubDate>Thu, 20 Nov 2008 20:26:06 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.6.3</generator>
		<item>
		<title>Per: Decalferro</title>
		<link>http://www.mestremestre.com/2008/01/11/alerta-amb-les-consultes-de-dominis#comment-362</link>
		<dc:creator>Decalferro</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 13 Jan 2008 12:47:17 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.mestremestre.com/2008/01/11/alerta-amb-les-consultes-de-dominis/#comment-362</guid>
		<description>El de Network Solutions és impresentable, justament nosaltres hem tingut problemes amb el registrador habitual, donat que prèviament consultí vem el domini a netsol.com i després el contratí vem a través del nostre proveí¯dor habitual, sorpresa, el domini no es pot comprar ... qué ha passat ?

En conclusió el domini es trobava bloqueijat. El més curios és la esotèrica raó que exposa Network Solutions per a tal prí ctica, ells ho just justifiquem com a protecció dels usuaris enfront aquells que adquireixen de forma especulativa dominis. 'Jo' d'això en dic una prí ctica comercial ruí­, baixa, mennyspreable íºnicament comparable amb les de Microsoft ( com un company de professió diu "si has de fer una guarrada, fes-la ben bruta, cal no quedar-se a mitges" ).

En definitiva, aquesta amable empresa, registra el domini un cop l'has consultat i íºnicament a través d'ells el pots adquirir - durant un periòde de temps de cadència - si això es protecció que baixi el bon jesus i m'ho expliqui, bé en certa manera el que fan es protegir els seus interessos comercials.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>El de Network Solutions és impresentable, justament nosaltres hem tingut problemes amb el registrador habitual, donat que prèviament consultí vem el domini a netsol.com i després el contratí vem a través del nostre proveí¯dor habitual, sorpresa, el domini no es pot comprar &#8230; qué ha passat ?</p>
<p>En conclusió el domini es trobava bloqueijat. El més curios és la esotèrica raó que exposa Network Solutions per a tal prí ctica, ells ho just justifiquem com a protecció dels usuaris enfront aquells que adquireixen de forma especulativa dominis. &#8216;Jo&#8217; d&#8217;això en dic una prí ctica comercial ruí­, baixa, mennyspreable íºnicament comparable amb les de Microsoft ( com un company de professió diu &#8220;si has de fer una guarrada, fes-la ben bruta, cal no quedar-se a mitges&#8221; ).</p>
<p>En definitiva, aquesta amable empresa, registra el domini un cop l&#8217;has consultat i íºnicament a través d&#8217;ells el pots adquirir - durant un periòde de temps de cadència - si això es protecció que baixi el bon jesus i m&#8217;ho expliqui, bé en certa manera el que fan es protegir els seus interessos comercials.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
